De Corvina, Molinara en Rondinella druiven vormen de basis voor de productie van deze geweldige Verona wijnen, zoals Valpolicella, Ripasso en Amarone. Lees meer.
Biscardo Ripasso della Valpolicella De rijping van deze volle wijn vindt, gedurende 1 jaar, plaats in 30 hl grote Slavonsich eiken vaten. Het rijpingsproces wordt vervolgd gedurende een periode van 6 maanden op de fles. Het bouquet is rijk en complex, met duidelijke tonen van kersen en op de achtergrond chocolade. De smaak is droog, zacht met een volle harmonieuze balans. De afdronk is lang en aangenaam.
Wijn / Spijs
Perfect om te drinken bij wildgerechten, rood vlees en gerijpte kazen.
Biscardo Ripasso
De Corvina, Molinara en Rondinella druiven vormen de basis voor de productie van deze geweldige Verona wijnen, zoals Valpolicella, Ripasso en Amarone, die een groot internationaal succes hebben. De druiven worden met de hand geoogst en in houten kisten geplaatst. Deze gelegenheid vindt normaal gesproken vroeg in de ochtend of laat in de avond plaats, om de intense warmte die de druiven tijdens de dag kunnen lijden, te vermijden. De wijn rijpt 12 maanden in eikenvaten.