Het hart van het bedrijf ligt in de historische stad Ascoli Piceno , gelegen in de regio Marche op een afstand van circa 20 km van de Adriatische Zee en op een hoogte van 150/200 meter boven zeeniveau. De boerderijen van het bedrijf strekken zich uit over de heuvels die de prachtige vallei van de rivier de Tronto omringen, die dankzij de kleiachtige en vruchtbare gronden altijd geschikt is geweest voor de teelt van wijnstokken. Naast de vier bedrijven gevestigd in Ascoli Piceno, Castorano, Monsampolo del Tronto en Castel di Lama, is er een wijngaard in de omgeving van Ancarano (TE) en in de omgeving van San Marcello (AN), tussen de Castelli di Jesi.
Sinds het begin heeft het wijnhuis groot succes geboekt met journalistieke kritiek gepubliceerd in de meest gerenommeerde nationale en internationale kranten zoals: Wine Spectator , Robert Parker , Gambero Rosso , Luca Maroni , AIS en vele anderen. Dit is de reden waarom het op het hele nationale grondgebied aanwezig is met de medewerking van 85 agentschappen en in het buitenland, waar het aanwezig is in 52 landen, zowel in Europa als in de rest van de wereld.
De productie bedraagt tot nu toe ongeveer 2.500.000 flessen en daar houden de verwachtingen zeker niet op.