Heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn ook wel de 'The pepper Tree', genoemd. Rijping op Quercus Petraea eiken met een duur van 12-15maanden. Lees meer.
Bon Courage Estate Shiraz 'The Pepper Tree' gisten de hele druiven in tanks, waarna de helft van de wijn in Frans eiken wordt gepompt om verder te gisteren. De andere helft van de wijn gist verder op de schil 'sur lie'. Uiteindelijk rijpt de Shiraz 12 tot 15 maanden in Frans eiken.
De Bon Courage Shiraz heeft in de neus aroma's die doen denken aan kruidige pruimenjam vergezeld door peper en vanille. In de mond heeft de wijn een volle body en zachte tannines. De aroma's van specerijen en pruimen komen ook in de mond weer naar voren.
Deze Shiraz is veelzijdig en perfect te combineren met diverse gerechten. Geniet van Bon Courage Estate Shiraz bij gegrild vlees, zoals lamsvlees of een succulent stuk rundvlees, en ontdek hoe de smaken elkaar aanvullen. Het past ook uitstekend bij hartige gerechten zoals stoofschotels, BBQ-gerechten en rijke pastasauzen. Voor een geweldige combinatie kun je de wijn serveren met een selectie van oude kazen, wat de smaakervaring compleet maakt.
Bon Courage Estate is bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en authenticiteit in de wijnproductie. De druiven voor deze Shiraz worden met de hand geoogst uit zorgvuldig geselecteerde wijngaarden, die profiteren van het unieke klimaat en de bodem van de Robertson-regio. Deze focus op vakmanschap zorgt ervoor dat iedere fles de essentie van het terroir en de passie van de wijnmakerij weerspiegelt.