Heerlijke Spaanse wijnen in een mooie 2-vakshoutenkist. Lees meer.
Allegranza Monastrell De druiven worden laat geoogst, in het begin van november. Na een zachte persing worden de druiven ontsteelt en vindt de vinificatie plaats in RVS tanks bij een temperatuur van 24-26ºC. Na schilweking vindt de malolactische gisting plaats in RVS tanks. De wijn rijpt nog 6 maanden in Frans eiken vaten. Prachtige en uitdagende begeleider van verschillende wildgerechten, gegrild en gebraden rundvlees. Alcoholgehalte: 14%
Allegranza Chardonnaybestaat voor 100% uit Chardonnay. De oogst gebeurd gedurende de eerste 2 weken van september. De wijn rust daarna gedurende 3 maanden op de lie en wordt vervolgens opgeslagen op Amerikaans eiken voor 4 maanden. Lichtgele kleur, rijp tropisch fruit in de neus zoals ananas, lychee met een hint van vanille en eikenhout. Past perfect bij gerechten met zalm en andere vissoorten. Alcoholgehalte: 13%