Menu
EUR
Recept #30 Soep van Wortel met Witvis

Recept #30 Soep van Wortel met Witvis

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden 

Voor de Soep:                                        

  • 1 KG  Wortel
  • 2 flinke uien
  • 2 el. gember wortel
  • 1 rode peper
  • 1 tl. kaneel
  • 1/2 tl. nootmuskaat
  • 1 tl. gemalen komijn
  • 1 tl. gerookte paprikapoeder
  • 1.5 liter groentebouillon
  • Olijfolie
  • Peper & Zout 

Voor de Vis:

  • 200 gram Witvis  ( bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars of wijting )

[products=blog_30]

Hoe bereid je dit recept

Schil de wortelen met een dunschiller en snijd in plakjes van 1 cm. Snijd de uien in dezelfde grootte. Rasp de gemberwortel. Snijd de rode peper ragfijn, maar haal eerst de pitjes eruit!! Meng alles goed door elkaar met de kruiden en een scheut olijfolie. Grill de groenten gaar op een houtskoolvuur.

Draai dan in een blender tot een gladde emulsie, met toevoeging van wat groentebouillon. Proef en breng eventueel op smaak met wat peper en zout. 
 
Ik heb voor dit gerecht een zeebaars, gevuld met limoen en peterselie, gegrild op de barbecue.

Gril de vis kort op een heet rooster en leg in het midden op het bord in de soep.

Serveer met toast.



Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, trends, merken en exclusieve acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »