Menu
EUR
Recept #37 Wilde Stoofschotel

Recept #37 Wilde Stoofschotel

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden 

Ingrediënten:                                        

  • 1 KG. Stoofvlees van wild (haas, ree of wild zwijn)
  • 400 gram grof gesneden soepgroente
  • 3 tenen knoflook
  • 3 laurierblaadjes
  • 200 gram cranberries
  • 2 takjes tijm
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 takjes oregano
  • 1 pakje tomaten passata
  • 30cl. rode wijn
  • Flinke klont roomboter 
  • Peper en Zout

[products=blog_37]

Hoe bereid je dit recept

Snijd het stoofvlees in blokjes en bestrooi met peper en zout. Laat een half uur staan. Hak de tenen knoflook fijn. Bak het vlees aan in de roomboter. Voeg de knoflook en kruiden toe en roer even door. Laat 5 minuten bakken.

Dan de soepgroente erbij en weer goed doorroeren. Voeg dan de passata en de rode wijn toe. Roer even door en voeg dan de cranberries toe. Laat zachtjes pruttelen voor ongeveer 3 uur. Zet weg en eet de volgende dag met winterse groente en aardappelpuree.

Heerlijk met een glas Baglio Gibellina Passimiento!



Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, trends, merken en exclusieve acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »