Menu
EUR
Recept #33 Salade van rauwe Asperges, Ei, Appel, Ham en Truffelmayonaise

Recept #33 Salade van rauwe Asperges, Ei, Appel, Ham en Truffelmayonaise

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden 

Ingrediënten:                                        

  • Vier dikke Asperges van Klasse AAA
  • 1 Granny Smith appel
  • 2 ons Achterham
  • 1 sjalot 
  • 4 el. mayonaise
  • 1 scheutje truffelolie
  • Peper en Zout 

[products=blog_33]

Hoe bereid je dit recept

Kook de eieren hard. Snijd de eieren in kleine blokjes. Als je een eiersnijder hebt, snijd het ei in plakjes, draai het een kwartslag om en snijd nog een keer door. Snijd de asperges in stukjes van 4 cm en snijd
deze stukjes vervolgens weer in reepjes van 1 mm. Snijd de sjalot ragfijn.

Meng de truffelolie door de mayonaise. Snijd de appel net zo fijn als de asperges. Meng alles luchtig door elkaar met wat mayonaise. Breng op smaak met peper en zout.


Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »