Menu
EUR
Recept #13 Gazpacho met kersen en gedroogd spek

Recept #13 Gazpacho met kersen en gedroogd spek

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden

  • 1 pot kersen zonder pit
  • 400 gram gezeefde tomaat
  • 1/2 rode peper
  • 1 el. uienpoeder
  • 1/2 gerookte paprikapoeder
  • peper & zout 
  • Dash worcestersaus
  • Crème fraîche 
  • Bieslook

[products=blog_13]

Hoe bereid je dit recept 

Droog de plakken spek in de heteluchtoven op 130 graden. Haal uit de oven en laat koud worden.

Doe alle ingrediënten in een blender en draai tot een gladde soep. Druk door een bolzeef en breng op smaak met peper en zout.

Serveer als shotje of als voorgerecht met gedroogde ham of spek, leg een schepje crème fraîche op de soep.
Garneer af met gehakte bieslook.

Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, trends, merken en exclusieve acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »