Menu
EUR
Recept #1 Ree biefstuk met bosbessensaus

Recept #1 Ree biefstuk met bosbessensaus

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden

  • 4 ree biefstukken van 150 gram
  • 1 sjalot
  • 150 gr. bosbessen
  • 12 trostomaatjes
  • 100 gr. paddenstoelen, bijvoorbeeld cantharellen of kastanjechampignons
  • 100 gr. minipepernoten
  • 1 el. tijmblaadjes
  • 1 flinke teen knoflook
  • 1 el. rozemarijn
  • Scheut room
  • 50 gr. roomboter
  • Peper & zout

Wijnsuggesties:

[products=blog_1]

Hoe bereid je dit recept 

Laat de biefstukken op temperatuur komen en bestrooi ze met peper en zout. Snijd de sjalot fijn, de trostomaatjes in vieren en de knoflook ragfijn.
Ontdoe de paddenstoelen van zand met een borstel en snijd in gelijke stukken. Snijd de rozemarijn fijn.

Bak de biefstukken aan totdat ze mooi bruin zijn. Houd ze warm in aluminiumfolie. Bak de knoflook en de sjalot aan. Voeg de kruiden toe en bak nog even door.
Voeg dan de paddenstoelen toe en de bosbessen. Roer even door en voeg dan de pepernoten toe.
Roer weer door, voeg de tomaatjes erbij en dan een scheut room erbij. Laat nog 5 minuten pruttelen, roer af en toe door.

Serveer met rode kool en gekookte aardappelen.

Serveer een glas Vignes de Nicole Grenache Noir erbij, 16 graden, heerlijk!

Eet smakelijk en prosit!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, trends, merken en exclusieve acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »