Komt vanuit Duitse wijn gebied Rheinhessen, Duitsland. Fruitig en voller dan een smaakvolle Pinot Grigio. Lees meer.
Steinmuhle Grauburgunder is gemaakt van 100% Pinot Gris, vanuit het Duitse wijngebied Rheinhessen. De druiven worden voor een duur van 5 maanden op gistcellen en roestvrijstalen tanks bewaard. De Steinmuhle Grauburgunder is een smaakvolle biologische witte wijn!
Volmineralige fruitmand. Frisrijpe abrikoos, ananas, mineralen, honing, vleug five spices. Grauburgunder is de Duitse Pinot Grigio. Net zo soepel, maar iets fruitiger en voller.
De Steinmulhe Grauburgunder is een biologische wijn die geserveerd kan worden bij gerechten met paddenstoelen, pittig en kruidig eten, varkensvlees en een goed gevulde borrelplank!
Al 500 jaar is de familie May-Weissheimer in de wijnbouw werkzaam. In 1737 kochten de voorouders de middeleeuwse steenmolen en al op dat moment ambieerden zij het ontwikkelen van kwaliteitswijnen. Het was Johann Weissheimer die in 1823 de kelders bouwde en hiermee de beste wijngaarden rondom Osthofen verwierf. Hij wist was hij deed dus zijn motto was ''Guter Wein braucht guten Boden''. Dit is de basis van het succes in de 21ste eeuw.
Sinds 2009 is het met Axel May alweer de 11de generatie die verantwoordelijk is voor dit prachtige wijnhuis. Na veelal studies gevolgd te hebben gaan hun verkopen letterlijk door het dak heen, de export naar de Scandinavische landen , Polen en nu ook Nederland is hiervan het grote succes.
Als u geïnteresseerd bent in dit prachtige wijnhuis kunt u verblijven op een van de 6 luxe kamers, en met een 9,5 op Booking.com is dit letterlijk een aanwinst voor Osthofen.