Menu
EUR
Recept #35 Paprika, gevuld met kippengehakt en gemengde groenten

Recept #35 Paprika, gevuld met kippengehakt en gemengde groenten

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden 

Ingrediënten:                                        

  • 3 paprika's 
  • 400 gram kippengehakt
  • 200 gram gemengde groente, te koop in blik, diepvries of vers
  • 1 sjalot 
  • 1 el. fijngesneden gemberwortel
  • 1/2 el kerrie
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el. seste van sinaasappel
  • 1 Ei
  • 2 el. paneermeel 
  • 4 el. geraspte kaas
  • Peper en Zout

[products=blog_35]

Hoe bereid je dit recept

Snijd de paprika’s in de lengte doormidden, haal het zaad en de witte zaadlijsten eruit. Meng alle ingrediënten door elkaar in een ruime kom. Breng op smaak met peper en zout.

Vul de paprika met het gehakt. Zet een uur weg in de koelkast. Grill de paprika op de BBQ totdat het gehakt gaar is. Als je er een houten saté-prikker in steekt en die komt er droog uit, dan is het gaar. Het voelt dan ook veerkrachtig aan als je erop drukt.

Het kan ook in de oven, op 170 graden hete lucht. De bereidingstijd hangt af ven de grootte van de paprika’s. Serveer als bijgerecht of als hoofdgerecht. 

Van de BBQ met een heerlijk fris glas Finca Milena Blanco!



Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, trends, merken en exclusieve acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Manage cookies