Menu
EUR
Recept #21 Gerookt vlees, gevuld met aardappelsalade en truffelmayonaise

Recept #21 Gerookt vlees, gevuld met aardappelsalade en truffelmayonaise

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden 

Ingrediënten:                                        

  • 6 plakjes gerookt vlees 
  • 250 gram aardappelen
  • 1 sjalot 
  • 1 el. gehakte peterselie
  • 2el. truffelmayonaise
  • 1 tl. mosterd
  • Peper & Zout

[products=blog_21]

Hoe bereid je dit recept

Bereidingswijze:
Schil de aardappels, snijd in blokjes van 5 mm. Spoel deze goed af en kook in zout water beetgaar. Koel snel terug door het uit te laten wasemen, uitgespreid op een bakplaat.  Als de aardappel afgekoeld is brengen we het op smaak met truffelmayonaise, mosterd, peterselie, sjalot en peper en zout.

Presentatie:
Leg een plakje rookvlees plat neer en schep er wat salade op. Vouw dicht en leg het gevulde balletje op een amuse lepel.
Heerlijk om te serveren met Finca Milena Organic Blend.


Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »