30
Mei
2023
Recept #21 Gerookt vlees, gevuld met aardappelsalade en truffelmayonaise
Reacties: 0
Benodigdheden
Ingrediënten:
- 6 plakjes gerookt vlees
- 250 gram aardappelen
- 1 sjalot
- 1 el. gehakte peterselie
- 2el. truffelmayonaise
- 1 tl. mosterd
- Peper & Zout
[products=blog_21]
Hoe bereid je dit recept
Bereidingswijze:
Schil de aardappels, snijd in blokjes van 5 mm. Spoel deze goed af en kook in zout water beetgaar. Koel snel terug door het uit te laten wasemen, uitgespreid op een bakplaat. Als de aardappel afgekoeld is brengen we het op smaak met truffelmayonaise, mosterd, peterselie, sjalot en peper en zout.
Presentatie:
Leg een plakje rookvlees plat neer en schep er wat salade op. Vouw dicht en leg het gevulde balletje op een amuse lepel.
Heerlijk om te serveren met Finca Milena Organic Blend.
Eet smakelijk!