Menu
EUR
Recept #32 Pasta met Chorizo, Room en Manchego

Recept #32 Pasta met Chorizo, Room en Manchego

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden 

Voor de Saus:                                        

  • 250 gram milde Chorizoworst
  • 40 cl. room
  • 10 cl. water
  • Zout

Voor de Pasta:

  • 800 gram Spaghetti (bij voorkeur vers)
  • 2 liter water met zout
  • 1 stuk Manchego Curada of oude geraspte kaas
  • 12 plakjes Chorizo 

[products=blog_32]

Hoe bereid je dit recept

De Saus: 
Snijd de worst in reepjes en voeg bij de room en water in een steelpannetje. Verwarm rustig. Als het begint te pruttelen, laat het een uurtje doorgaan met de deksel op de pan. Roer af en toe door. Proef en voeg eventueel een snufje zout toe. Het ligt er een beetje aan wat voor worst u gebruikt. Eerst proeven dus en dan pas zout erbij. Bind eventueel af met wat maïzena

De Pasta: 

Kook de pasta beetgaar in zout water. Rasp de kaas, liefst Manchego Curada, geeft een mooie bite! Roer de saus door de pasta en serveer op een ruim bord.

Presentatie: 
Garneer af met wat geraspte kaas en plakjes chorizo.


Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »