Menu
EUR
Recept #10 Tataar van asperge, aardbei, balsamicostroop en basilicum

Recept #10 Tataar van asperge, aardbei, balsamicostroop en basilicum

Door: Ab Tamis, Chefkok van de Wijnproevers Reacties: 0

Benodigdheden 

  • 8 dunne asperges
  • 2 el. mayonaise ( Brander / Zaanse mayonaise)
  • 4 aardbeien
  • Balsamico stroop
  • ½ bos basilicum
  • 4 losse basilicumblaadjes
  • Nootmuskaat
  • Peper & Zout

Wijnsuggesties:

[products=blog_10]

Hoe bereid je dit recept 

Schil de asperges. Snijd ze in de lengte doormidden. Snijd de asperges flinterdun in plakjes. Doe in een schaal en vermeng met wat mayonaise naar smaak. Breng op smaak met eventueel peper, zout en nootmuskaat.
Was de aardbeien en snijd in dunne plakjes. Snijd vlak voor het serveren de basilicum fijn en houd 4 blaadjes apart voor de garnering.

Maak met een vormpje een rondje van de tartaar op een bord. Leg daarop de plakjes aardbei. Druppel er wat balsamicostroop overheen.
Snijd de basilicum fijn en strooi het over het bordje. Garneer af met een blaadje Basilicum.

Eet smakelijk!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

Nieuwsbrief

Wil je niets missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, trends, merken en exclusieve acties.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »