Deze Eiswein uit Oostenrijk is gemaakt Gelber Muskateller druiven. Lees meer.
Het verhaal van dit wijnhuis begint in 1982, wanneer er begonnen werd met het maken van de allereerste wijnen. Toentertijd was het maken van wijn een nevenactiviteit. In 1993 besloten ze om zich volledig te storten op het maken van wijn.
Vandaag de dag worden 40 hectaren wijngaard verbouwd, waarvan 70% is aangeplant met witte druiven waarmee grotendeels zoete wijnen gemaakt worden.
De kwaliteitswijnen worden geproduceerd met een gecontroleerd vinificatieproces, langzaam en koel, in RVS tanks. Rode wijnen worden gevinifieerd in barriques.
De wijngaarden bevinden zich in het Neusiedlersee/Seewinkel nationaal park. De omstandigheden zijn perfect voor het maken van mooie zoete wijnen. Het milde pannonische klimaat en de kleine meren zorgen voor warme dagen, koele nachten en een uitstekende vochtigheid, die erg belangrijk is voor de "Botrytis cinerea", een proces van edele rot dat een karakteristieke smaak aan de wijn geeft.
De bodem bestaat uit zandgrond met gravel en mineralen met ook zwarte aarde.