Deze Clairette de Die is een zeer frisse, licht zoete, aromatische mousserende wijn. Lees meer.
Voordat de Cuvee Titus wordt gemaakt worden uiteraard eerst de druiven geperst en de most gefilterd en gekoeld. Na 4 maanden wordt de half gefermenteerde most gebotteld zodat de gisting verder op fles plaatsvindt. De wijn is hierdoor van nature mousserend met een aromatische smaak van muskaat druiven. Na 6 maanden wordt het depot verwijderd. Doordat de gisting niet volledig heeft plaatsgevonden is deze Franse mousserende wijn heerlijk zoet van smaak met weinig alcohol. De wijn wordt gemaakt van tenminste 75% Muscat Blanc à Petit Grains en voor maximaal 25% van de Clairette Blanche druiven.
Deze Clairette de Die is een zeer frisse, licht zoete, aromatische mousserende wijn. Prachtige gouden kleur en een perfect alternatief voor halfdroge (demi-sec) Champagne.
De Cuvee Titus Clairette de Die is een prima begeleider als aperitief of combineer deze met een zoet (fruit)dessert.