Deze mousserende Cava Semi-Seco is gemaakt van verschillende druivensoorten: Macabeo, Xarel-lo en Parellada. Gedurende de tweede fermentatie is de Cava in contact met gist voor ongeveer 9-12 maanden. Lees meer.
Cava Palau Semi-Seco heeft een lichtgele kleur, fijne bubbels en een aanhoudende mousse. Prachtige aroma's van gist en een fruitige achtergrond van lokale druivenrassen, kersen en bramen. Het palet is jong, zoet, zeer evenwichtig, fris, elegant en levendig.
Wijn/Spijs
Perfect als aperitief en met desserts, zowel zoet als hartig. Ook erg goed met sorbets en alle patisserie, omdat het suikergehalte perfect past bij crèmes, biscuits, koekjes en allerlei soorten gebak.
Mont Marcel
De kelder van Mont Marçal Vinícola is opgericht in 1975 door Manuel Sancho, die na vele jaren in de muziekwereld, zijn pijlen richtte op een nieuwe kunst: die van de wereld van wijn en Cava. Het is Blanco Sancho, de dochter van de oprichter, die nu samen met een team van jonge professionals de kelder runt en het voor elkaar hebben gekregen de originele filosofie van de kelder met de onrustige geest van nieuwe generaties te blenden en dit aan te passen naar de behoeften van de hedendaagse marken. Mont Marçal maakt kwaliteitswijnen in de "Denominaciones de Origen" Penedès, Catalunya en Cava.