Een Spaanse rosé die te verkrijgen is per 6 flessen. Ideale Rosé die u kunt schenken tijdens een feestje. Lees meer.
Deze heerlijke Spaanse rosé is samengesteld uit de beste Bobal en Tempranillo druiven. De druiven worden vroeg in de ochtend geoogst, om zo de meest verfijnde primaire fruitaroma's te bewaren. De rosé is afkomstig vanuit de wijnstreek Castilla La Mancha in Spanje. In deze regio staat de wijnproductie bekend om hun ideale omstandigheden voor het verbouwen van diverse druiven.
In het glas heeft de Spaanse rosé een mooie lichtroze kleur. In de neus ruiken we aroma's van rode bessen, aardbeien en rozenblaadjes. In de smaak komen de verfijnde en verfrissende aroma's van Finca Milena Rosé tot zijn recht. Een licht vleugje van citrus met een mooie mineraliteit. Een lange en verfrissende afdronk zult u verlangen naar een tweede glas.
Finca Milena Rosé is een veelzijdige Spaanse rosé die perfect past als aperitief, maar ook gedronken kan worden bij zeevruchten en frisse salades.
Hammeken Cellars is gespecialiseerd in moderne Spaanse wijnen en heeft zich sinds 1996 gevestigd in de wereldwijde wijnindustrie (de wijnen komen voornamelijk uit de wijnstreek Castilla-La Mancha). Hammeken Cellars is toegewijd aan het introduceren van druivensoorten aan de wereld die diepe wortels hebben in de Spaanse geschiedenis; elke druivensoort kan een uniek verhaal over Spanje vertellen.
Ze geloven in de pure essentie van het fruit. Om hoogwaardige wijnen te produceren die succesvol zullen presteren op een competitieve markt, moet de kwaliteit van de druiven en wijngaarden het beste zijn.
Het wijnbouwteam heeft geen geografische beperkingen, waarbij ze de wijngaarden voortdurend doorzoeken naar oude wijnstokken met een lage opbrengst en kwaliteit fruit. Met behulp van deze criteria en met 5 toegewijde en gepassioneerde wijnmakers heeft Hammeken Cellars bekroonde wijnen bereikt in meer dan 18 verschillende Spaanse wijnregio's. Hun wijnportfolio weerspiegelt elke wijn "hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs"-standaard, en doen hun best om de trend voor wat nieuw is in Spaanse wijnen te bepalen.