In de neus frisse en kruidige tonen van rode vruchten. Lees meer.
Château Coustarelle Cahors Cuvee Caroline is gemaakt van 100% Malbec druiven. 50% van de wijn heeft voor 6 maanden gerijpt in vaten en de andere 50% is 12 maanden gerijpt in eikenhouten vaten.
Deze wijn heeft een donkere robijnrode kleur met mooie reflecties. In de neus frisse en kruidige tonen van rode vruchten. Op het palet verfijnd fruit, honing: typische kenmerken voor de regio Cahors.
Gaat perfect samen met rood vlees, eendenborst, lam en gekonfijte eend, kaas en chocoladetaart.
In het hart van de Cahors op de rechteroever ligt Château la Coustarelle, met 30 hectare wijngaarden gelegen op heuvels op het zuiden. Hier worden prestigieuze wijnen gemaakt. Het Château is eigendom van Michael, Nadine en Caroline Cassot. Caroline Cassot: ‘Na een paar jaar heb ik samen met mijn vader, Michel, besloten een nieuwe rijke en krachtige wijn van ons Château te maken; een goede Cahors. Mijn vader zegt hierover: “Dit is de Cuvée van Caroline.” Deze naam hebben we gehouden.'