Whisky Proeverij

-  25 EURO  -

zaterdag 7 maart

Ontdek uw favoriete Whisky!
 

Proef mooie Single Malt Whisky's in een gezellige ambiance in een geweldig pand in Kralingen, wel te verstaan op onze belevingszolder van de wijnwinkel.


Whisky is een eeuwenoud en volkomen unieke sterke drank. De naam "whisky" betekent levenswater. De karakteristieke kwaliteit en kenmerkende smaak zijn afhankelijk van het uitzonderlijke klimaat, het aller-zuiverste water en de eigenheid van de turf.

De proeverij
U proeft 6 verschillende unieke whisky's. Tijdens het proeven wordt u meegenomen in de wereld van de whisky waarbij u de achtergrond en meer informatie te horen krijgt. Deze proeverij bestaat niet alleen uit goede whisky, maar ook uit hapjes die bij de whisky's horen.

De proeverij wordt gegeven door Daniel;

''Omdat ik vloeiend Nederlands, Portugees en Engels spreek en dacht dat dit ook interessant zou kunnen zijn voor whisky-liefhebbende expats om andere expats te ontmoeten. En iedereen te laten genieten hoe veel bijzonder smaken whisky bevat!'' 

Of u nu met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, of gewoon met een groep vrienden komt proeven, Wijnhandel Den Toom staat voor u klaar om een onvergetelijke avond te bezorgen! ​De avond voor de proeverij gaat door als er minimaal 8 personen zich voor aanmelden.

Bericht ontvangen!