Uitgebreide wijnproeverij

-   40 EURO  -

Uitgebreide wijnproeverij

Deze proeverij is bedoeld voor mensen die graag wijnen drinken met meer smaak en complexiteit. Hoe smaakt een mooie champagne of een stevige chateauneuf-du-pape? Altijd al een amarone willen proeven met een bijpassend gerechtje? Dit is uw kans.
 

We proeven een serie van zes wijnen op niveau. We zullen in het begin nog kort herhalen hoe we wijnen proeven en beoordelen maar gaan ervan uit dat de deelnemers hier enige ervaring in hebben.

Bij elke wijn krijgt u een uitgebreide toelichting over zijn herkomst en hoe de wijn gemaakt wordt. We gaan hierbij ook wat dieper in op de verschillende technieken die bij het wijn maken gebruikt kunnen worden en hoe u die terug proeft in de verschillende wijnen.
 

Wijnproeven blijft natuurlijk een beleving. Hierover wordt soms erg ingewikkeld gedaan bij wijn maar bij ons gaat dat anders. Wij zorgen voor een gezellige avond op onze mooie locatie waar u ook nog wat van opsteekt.
 

Heeft u belangstelling voor een dergelijke proeverij op niveau? U kunt zich inschrijven via onze website of in de winkel. Een gevorderdenproeverij kost € 40,- per persoon en bestaat uit zes kwaliteitswijnen met bijpassende hapjes. ​De avond voor de wijnproeverij gaat door als er minimaal 8 personen zich voor aanmelden.

 

Informatie proeverijen aanvragen of direct inschrijven.

Bericht ontvangen!