Ontdek uw favoriete Champagne!

-  40 EURO  -

Ontdek uw favoriete Champagne!
 

Of hij nu 'brut' is of 'demi-sec', of de jaargang nu vermeld is of niet, champagne staat voor elegantie en feestelijkheid, voor luxe en sensualiteit. Maar welke champagne is de juiste voor u?

Verschillende champagnes proeven is, ontdekken en zintuigen prikkelen. Samen genieten van Grand Cru Blanc de Blancs, Rosé champagne tot aan Demi-Sec champagne.
 

Een champagneproeverij geven we op vele manieren vorm. Uiteraard afhankelijk van de wensen. We laten verschillende champagnes proeven. Deze lichten we toe zodat er meer beeld ontstaat van de geproefde champagne. Op deze manier zijn al veel favoriete champagnes ontdekt. De champagneproeverij is nog meer genieten door ook kleine hapjes te serveren. Deze worden ter plekke bereid voor een extra feestelijk tintje.


Onder begeleiding van onze wijnspecialist beleeft u twee en een half uur lang de sensatie van de grote huizen en onbekende juweeltjes uit de Champagne. Wat kunt u verwachten?

Uitgebreide uitleg Methode Traditionele
Geschiedenis en herkomst van champagne
Uitleg diverse soorten champagnes
Genieten en een belevenis
 

Of u nu met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, of gewoon met een groep vrienden komt proeven, Wijnhandel Den Toom staat voor u klaar om een onvergetelijke avond te bezorgen! ​De avond voor de wijnproeverij gaat door als er minimaal 12 personen zich voor aanmelden.

Informatie proeverijen aanvragen of direct inschrijven.

Bericht ontvangen!